Bereikbaarheid

U heeft via drie ingangen toegang tot het publieksterrein van Heldair Show Maritiem. Dit zijn de hoofdingangen Maritiem Vliegkamp De Kooy en Den Helder Airport. Bezoekers die gebruik maken van de pendelbus worden afgezet bij ingang Ketenpark. 

Pendelbussen
De hele dag rijden er gratis pendelbussen. Voor de vroege vogels rijden de eerste pendelbussen vanaf 08.00 uur. Er zijn twee verschillende busdiensten: 

• De pendeldienst rijdt tussen de parkeerplaatsen (industrieterrein Kooypunt) en het     
  publieksterrein. 

• De pendeldienst rijdt tussen station Den Helder Zuid en het publieksterrein. 

Fietsen
Woont u dichtbij? Komt u dan vooral op de fiets naar Heldair Show Maritiem. U kunt uw fiets plaatsen in de daarvoor bestemde (onbewaakte) gratis fietsenstalling. Volgt u daarvoor de borden.

Auto parkeren
Komt u met de auto? Volgt u dan de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Gratis parkeerplaatsen zijn beschikbaar op industrieterrein Kooypunt. Vanaf die locatie wordt u met een pendelbus naar het publieksterrein gebracht. 

Mindervaliden
Op Maritiem Vliegkamp De Kooy zijn parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar. Auto’s met een gehandicaptenparkeerkaart krijgen via de hoofdingang van De Kooy toegang tot deze parkeerplaatsen.
 

 

Created by Trefnet · Powered by SHARKSHARK