Namens Maritiem Vliegkamp de Kooy en Den Helder Airport heten wij u van harte welkom op de website van Heldair Show Maritiem

De planning voor het vijfjaarlijks evenement Heldair Show Maritiem is inmiddels in volle gang en wij nodigen u dan ook graag uit om deze feestelijke dag op zaterdag 16 september 2017 samen met ons te vieren.

We zijn er trots op om u als bezoeker die dag een kijkje te kunnen geven in onze maritieme en offshore luchtvaartkeuken. Het thema ‘100 jaar Marine Luchtvaartdienst, vliegen en varen eeuwig verbonden’ zal door Den Helder Airport en het Defensie Helikopter Commando op verschillende manieren worden belicht.

Op het programma staan een geweldige airshow en een mooie static show, maar een kijkje achter de schermen in één van onze hangaars en een bezoek aan de airmarkt zijn zeker net zo de moeite waard. Natuurlijk wordt er ook aan de kleinsten gedacht en kunnen zij zich uitleven in het kinderdorp.

De komende maanden zal hard gewerkt worden aan de voorbereiding van dit eeuwfeest. Voor de laatste updates en het programma kunt u deze website in de gaten houden of ons volgen via Twitter @HeldairShowMaritiem.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan de luchthavens van Den Helder!

Met vriendelijke groet,

Commandeur Gerhard Polet
Commandant Defensie Helikopter Commando
Tevens Groepsoudste MLD 

Conny van den Hoff
Directeur Den Helder Airport
 

Created by Trefnet · Powered by SHARKSHARK